Livsmedel

Blått golv i köksmiljö

Dokument finner du längst ned på sidan!

Våra system för livsmedel:

Eradur® Klar LE - Epoxibaserad produkt med extremt låga emissionsnivåer. M1 klassad. Erbjuds med eller utan halkskydd. Appliceras med dekorativ färgsand.  Hög kemisk resistens och tål de flesta rengöringsmedel. 

Eradur® PU 750 - En polyuretanbaserad produkt som är utmärkt mot mekanisk belastning och extremt tålig. Den har hög kemisk resistens, vilket gör den idealisk för storköksmiljöer som använder ånga och hett vatten för rengöring. Produkten fungerar bra i varma och fuktiga miljöer och är motståndskraftig mot temperaturväxlingar och termochocker. Finns i ett brett utbud av färger.

Eradur® Struktur - Vår mest populära beläggning för storkök, den är också mycket anpassningsbar. Den har en estetiskt tilltalande yta med möjlighet till dekorativa färgsandar och är kompatibel med de flesta rengöringsmedel. Denna epoxi-baserade produkt har hög kemisk resistens, särskilt mot alkaliska ämnen. Den är även mycket anpassningsbar med ytterligare värme- och kemikaliebeständighet, den har även olika halkskyddsalternativ för att möta specifika krav på ytan.

Dokument finner du längst ned på sidan!

 

Livsmedelsindustri Dokument

Eradur Struktur
Eradur PU750 Massiv​
Eradur PU750 Struktur

Eradur Klar LE Miljö

Kompakt LE                                  

Eradur Klar LE
En läggplast i transparent epoxi, med mycket låga emissioner.