Industrigolv

Beläggningar i industrimiljöer hos Eradur

Hej! Detta är sidan för dig som föreskriver industrigolv och liknande!

Högpresterande industrigolv som är kostnadseffektiva och hållbara

På Eradur AB är vi stolta över att vara en ledande tillverkare av högkvalitativa industrigolv i Sverige och Europa. Vi förser butiker, lager, fabriker och andra typer av lokaler med robusta och kostnadseffektiva golv som inte bara tål påfrestningar utan även ger en stilren och lättskött yta.

Investera i hållbara golv för att minska långsiktiga kostnader

Hos oss är hållbarhet och effektivitet nyckelord. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder golv med långvarig prestanda som hjälper dem att minska sina kostnader på lång sikt.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av slitstarka och prisvärda industrigolv tillverkade av material som epoxi, polyuretan och akryl. Våra fogfria golv (även kända som massagolv) är utformade för att klara av varierande temperaturer, tunga maskiner, kemikalier och det dagliga slitage som förekommer i industriella miljöer.

Vi har dessutom elektriskt ledande varianter av de flesta typer av våra industrigolv. Alla våra beläggningar är enkla att rengöra och underhålla. 

Lagergolv från Eradur i en industrihall med beiget golv.

Fördelar med Industrigolv från Eradur

Det finns flera fördelar med att välja ett industrigolv från Eradur. Väljer du ett golv från oss får du:

  • Hållbarhet och motståndskraft: Våra epoxigolv ämnade för industrigolv är kända för sin utmärkta hållbarhet och motståndskraft mot slitage, stötar och kemikalier. De är perfekta för miljöer med tung industriell aktivitet, såsom tillverkningsanläggningar, lagerlokaler och verkstäder. Dessa golv kan klara av att hantera olika typer av kemikalier, inklusive oljor, syror och lösningsmedel.
  • Enkel rengöring och underhåll: Epoxigolv i industrimiljöer kräver en jämn och tät yta som gör dem lätta att rengöra och underhålla. De är resistenta mot fläckar och absorberar inte vätskor, vilket gör rengöringsprocessen enkel och minskar risken för bakterietillväxt.
  • Skydd mot damm och fukt: Genom att applicera en epoxibeläggning på betonggolv kan man försegla ytan och skapa en barriär mot fukt och damm. Detta är särskilt viktigt i miljöer där kontroll av luftfuktighet och dammpartiklar är avgörande, som inom läkemedels- eller livsmedelsindustrin.