Bostadsgolv

Bostadsbeläggningar hos Eradur

Hej! Detta är sidan för dig som föreskriver bostadsgolv och liknande!

Eradur - Det Perfekta Valet för Högkvalitativa Bostadsgolv

På Eradur AB har vi en stolt historia av att tillverka exceptionella bostadsgolv i Sverige och Europa. Vi är dedikerade till att förse hem, lägenheter och andra bostadsutrymmen med golv som inte bara utmärker sig i kvalitet utan också erbjuder en smidig och vacker yta.

Investera i Hållbara Golv för Långsiktig Komfort

Hos oss är hållbarhet och prestanda i fokus.Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bostadsgolv med enastående hållbarhet, vilket inte bara förbättrar hemmets komfort utan också minskar långsiktiga underhållskostnader.

Vi erbjuder ett brett sortiment av bostadsgolv som är tillverkade med material av högsta kvalitet, inklusive polyuretan och andra avancerade komponenter. Våra golv, som är helt fria från fogar, är utformade för att tåla varierande temperaturer och dagligt slitage. Dessutom kan de enkelt hantera värmevatten, ångrengöring samt motstå organiska och oorganiska syror.

Oranget golv utanför hiss

  

För de som värdesätter en porfri yta som är lätt att rengöra och bibehålla, är Eradur komfort system det perfekta valet. Med en skikttjocklek på 2–3 mm, beroende på belastning, kan detta golv utföras i olika färger. Om du önskar extra skydd mot UV-ljus kan det även appliceras med en matt UV-skyddande topplack.

Beroende på ditt bostadsutrymme och användning kan Eradur® PU 94 eller Eradur® PU 84 vara lämpliga alternativ. Båda systemen är flexibla och tåliga, men Eradur® PU 84 är det mjukare alternativet för en ännu bekvämare känsla under fötterna. Eradur® PU 84 passar utmärkt som golvbeläggning i: